


Smokepins Al
2397Pakkauksessa on 12 Smokepinsiä, joita käytetään Smokepin Kylmäsavustimessa.
10 €
(25 €)
Pakkauksessa on 12 Smokepiniä lepästä - käytetään Smokepin Kylmäsavustimessa. Kylmäsavustus on menetelmä säilöä ja valmistaa ruokaa, ja sillä on pitkä perinne Ruotsissa. Nykyään kylmäsavustusta käytetään enimmäkseen herkkujen valmistamiseen, joiden maku on erittäin haluttu. Itse kylmäsavustamalla voit antaa oman leimasi lopputuotteelle. Smokepinsin avulla voit valmistaa ruokaa, joka on sekä parempaa että edullisempaa kuin kaupasta ostettu. Se on helppoa, ja ainoa mitä tarvitset, on hieman kärsivällisyyttä.Sytytä Smokepin-sauva sytyttimellä siitä päästä, jossa on suurin aukko.Puhalla liekki sammuksiin ja varmista, että koko rengas hehkuu ennen kuin asetat Smokepinin pidikkeeseen hehkuva pää ylöspäin.Aseta pidike paloturvalliselle alustalle savustusastian sisälle.Astian ilmanvaihdon tulee olla mahdollisimman pieni (pieni aukko alhaalla ilmanottoa varten ja ylhäällä savunpoistoa varten).Palamisaika on noin 1 tunti ja 25 minuuttia, jonka jälkeen vaihda Smokepin uuteen.